voetbalzone

‘Ook FC Twente meldt zich voor uit de gratie geraakte Zivkovic’

Daniel Cabot Kerkdijk27 jan 2016, 15:18
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2016, 15:18
Advertentie

Richairo Zivkovic werd aan het begin van dit seizoen door Ajax verhuurd aan Willem II om meer ervaring op te doen in de Eredivisie, maar hij slaagde er niet in om een basisplaats te veroveren in Tilburg. Nu Willem II Bartholomew Ogbeche heeft overgenomen van SC Cambuur, is de jonge spits helemaal overbodig.

voetbalzone

Er lijkt echter geen gebrek aan interesse te zijn in Zivkovic: zaterdag werd hij door het Brabants Dagblad al gelinkt aan Roda JC Kerkrade en volgens het Algemeen Dagblad is FC Twente ook één van de gegadigden. De Tukkers zitten momenteel in financieel zwaar weer en kunnen een goedkope extra optie in de aanval wel gebruiken.

FC Twente was ook geïnteresseerd in Ogbeche, maar zag de Nigeriaan naar Willem II vertrekken. De Enschedese club hoopt op een deal onder zeer gunstige voorwaarden, daar men vanwege strenge restricties 'nog geen huursom' mag betalen.

Zodra Willem II en Ajax eruit zijn over de afwikkeling van de huidige huurovereenkomst, kan Zivkovic naar een andere club verhuizen. Naast FC Twente en Roda JC zouden nog een aantal clubs interesse hebben om de aanvaller op tijdelijke basis over te nemen.

Bezig met laden …