voetbalzone

Ook Ochs houdt het niet vol in doel Hertha BSC

05 okt 2009, 11:55
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2009, 11:55
Advertentie
Hertha BSC lijkt in een neerwaartse spiraal te zitten waarin voorlopig alles mis gaat wat mis kan gaan. De hekkensluiter van de Bundesliga doet het dramatisch in competitieverband en verliest daarbij aan de lopende band spelers. De volgende in het rijtje is Timo Ochs, die juist net was aangetrokken om de selectie op peil te houden.

Ochs werd door Hertha BSC gehaald als tijdelijke kracht onder de lat, omdat eerste doelman Jaroslav Drobny te kampen heeft met blessureleed. Afgelopen weekend mocht hij debuteren tegen Hamburger SV, maar dat duurde uiteindelijk ook niet lang. Na ruim een half uur spelen moest hij zich laten vervangen met een blessure.

De nieuwe doelman moest zich laten vervangen met een blessure aan het bovenbeen. Er zou een spiertje zijn verrekt of deze zou zijn ingescheurd. De verwachting is in elk geval dat Ochs ongeveer twee à drie weken niet aan spelen toe zal komen.

Het ging overigens niet goed zonder Ochs in het doel. Zijn vervanger, Sascha Burchert, maakte een zeer slechte dag door onder de lat van Hertha BSC. Tot twee maal toe maakte hij een fout in het met 3-1 verloren duel. Zo kopte hij twee keer de bal weg, waarna deze over hem heen werd gespeeld door de aanvallers van Hamburger SV.
Bezig met laden …