voetbalzone

'Ook Piqué en Shakira worden afgeperst met gestolen seksvideo'

Bart Kruyt18 nov 2015, 11:22
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2015, 11:22
Advertentie

Mathieu Valbuena werd afgeperst met een seksvideo en mogelijk is hij niet de enige bekende voetballer die hier last van heeft. De Spaanse krant El Diario Vasco beweert dat er ook een sekstape van Gerard Piqué en Shakira bestaat en dat de beelden naar buiten worden gebracht, als de verdediger van Barcelona en zijn partner niet met een flink geldbedrag op de proppen komen.

voetbalzone

Het is niet bekend hoeveel de afpersers willen hebben; op het moment is er sowieso nog weinig bekend. Piqué en Shakira hebben de geruchten ook nog niet ontkend of bevestigd. De video zou in handen zijn van een oud-medewerker van de 28-jarige Piqué en de tien jaar oudere Shakira, die sinds 2010 bij elkaar zijn en twee kinderen hebben: de tweejarige Milan en Sasha van elf maanden.

In Spanje is men momenteel sowieso al in de ban van de sekstapeschandalen, nadat eerder bekend werd dat Karim Benzema een aandeel zou hebben in de zaak rondom Valbuena. Benzema (spelend voor Real Madrid) zou als tussenpersoon hebben opgetreden en daarom een celstraf van maximaal zeven jaar riskeren.

Bezig met laden …