voetbalzone

Ook ploeggenoot neerschoten Cabañas getroffen door kogel

Robert Smid03 feb 2010, 10:57
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2010, 10:57
Advertentie

Twee weken nadat Salvador Cabañas getroffen werd getroffen door een kogel in zijn hoofd, is een ploeggenoot van hem nu ook neergeschoten. Juan Carlos Silva kreeg een pistool naar zich toegericht en werd neergeschoten nadat men zijn auto wilde stelen in Mexico City.

/

Silva reed door de hoofdstad van Mexico heen toen overvallers poogde om zijn bolide te stelen. Tijdens de overval werd er vervolgens geschoten. De 21-jarige middenvelder werd getroffen en is overgebracht naar het ziekenhuis. De Mexicaan maakt het naar omstandigheden goed en lijkt snel uit het ziekenhuis te worden ontslagen.

De middenvelder heeft daarmee meer geluk gehad dan zijn ploeggenoot bij América, Cabañas. De Paraguayaan raakte betrokken bij een vechtpartij in een bar te Mexico City. Uiteindelijk trok iemand een pistool en werd Cabañas in zijn hoofd geschoten. Volgens lokale media is de aanvaller nog altijd niet buiten levensgevaar.

Het bloed blijkt echter te kruipen waar het niet gaan kan, want ondanks zijn kritieke situatie heeft Cabañas vanuit het ziekenhuis te kennen gegeven koste wat kost met zijn land naar Zuid-Afrika te willen. De 29-jarige spits, die dit seizoen achttien keer doel trof in 24 optredens voor zijn club, kan inmiddels weer lopen en is weer in staat gesprekjes te voeren. De kogel van de schietpartij zit overigens nog steeds in zijn hoofd, omdat de dokteren het te gevaarlijk vinden om deze nu al te verwijderen.

Bezig met laden …