voetbalzone

Ook Teze heeft last van geheugenverlies: ‘Kan me niets meer herinneren’

Noel Korteweg04 dec 2023, 11:02
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 03:20
Advertentie

Jordan Teze kan zich een groot deel van de topper tegen Feyenoord (1-2 winst) niet meer herinneren, zo laat hij weten via Instagram Stories. De 24-jarige rechtsback annex centrumverdediger kwam hard in botsing met Quilindschy Hartman en moest zich al na elf minuten laten vervangen.

Hartman en Teze kwamen al na ruim vijf minuten spelen met de koppen tegen elkaar. De PSV’er werd aan de kant minutenlang behandeld alvorens de beslissing werd genomen hem uit voorzorg naar de kant te halen.

Op Instagram geeft Teze een update over hoe het nu met hem gaat. “Ik kan me niets herinneren van wat er is gebeurd. Alles wat er is gebeurd tussen het moment dat we het veld opkwamen tot en met dat ik op de fysio-tafel lag, weet ik niet meer.”

‘Voor de rest’ is Teze oké, zo schrijft hij. “Alleen wat hoofdpijn. En wat ik me wel kan herinneren is dat we hebben gewonnen”, sluit hij af met verschillende emoji’s.

De situatie van Teze lijkt veel op die van Hartman. De Feyenoorder kon de wedstrijd wél voortzetten, maar werd in de rust alsnog naar de kant gehaald. Hartman had het gevoel alsof hij in minuut 25 pas op het veld stond, zo liet hij weten via Instagram.

“Ik baal dat ik niet verder kon spelen vanmiddag”, was zondagavond te lezen. "Ik voelde mij redelijk prima, alleen ik had het gevoel dat ik ineens in het veld stond in minuut 25."

"Ik kon me niets herinneren van wat ervoor gebeurd was." Hartman speelde ondanks het geheugenverlies daarna nog twintig minuten door. "Daarna moest ik eraf. Maar het gaat goed, buiten wat pijn aan m'n hoofd."

Bezig met laden …