voetbalzone

Ook Toté schaart zich achter Drenthe: 'Iedereen heeft zijn salaris nodig'

Bart Kruyt20 jan 2011, 12:40
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2011, 12:40
Advertentie

Royston Drenthe krijgt steeds meer steun in zijn strijd tegen het bestuur van Hércules. Nelson Váldez zei vorige week ook al dat hij niet veel langer excuses meer wilde horen en nu is het Toté die klaagt. “Iedereen heeft zijn salaris gewoon nodig, maar we hebben geen idee wanneer we het geld kunnen verwachten”, baalde de aanvaller.

Drenthe bleef onlangs een week weg van de training bij Hércules, omdat zijn salaris vaak te laat of soms helemaal niet werd uitbetaald. De Rotterdammer zei maandag dat hij nog altijd geen geld heeft ontvangen, maar dat hij ervan uitgaat dat het goed komt. Ook bij zijn medespelers begint het geduld nu echter op te raken.

“Er is niemand die ons op de hoogte houdt”, moppert Toté. “Ik zou graag naar de training komen en daar uitleg krijgen van een bestuurslid, maar we zien nooit iemand van het bestuur. We zijn de spelers en trainers, verder niets. Er is ons beloofd dat we vanaf nu weer iedere week betaald gaan krijgen, maar ik moet nog maar zien of dat ook echt gaat gebeuren.”

Bezig met laden …