voetbalzone

‘Ook tweede bod Koeman van 14,5 miljoen euro sorteert geen effect’

Daniel Cabot Kerkdijk25 aug 2014, 10:10
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2014, 10:10
Advertentie

Southampton is niet bereid om Morgan Schneiderlin en Jay Rodriguez naar Tottenham Hotspur te laten gaan en ook andersom gaat het niet van harte. Britse media maken maandag melding van een door de Londenaren afgeslagen bod van the Saints op Andros Townsend.

voetbalzone

Het is onduidelijk of Tottenham bereid is om Townsend te laten gaan. Eerder deze maand deed de club van manager Ronald Koeman een formeel bod van 12,5 miljoen euro, maar dat was ontoereikend. Een tweede bod van ongeveer 14,5 miljoen euro is nu eveneens afgewezen. Manager Mauricio Pochettino zou echter welwillend staan tegenover het vertrek van de Engels international. De directie verkeert in dubio en zegt alleen’ja’ tegen een marktconform bod.

Townsend, 23 jaar, speelde afgelopen seizoen 33 duels voor Tottenham. De vleugelaanvaller ontbrak afgelopen weekeinde in de wedstrijdselectie voor het duel met Queens Park Rangers (4-0). Townsend leek deel uit te gaan maken van de WK-selectie van Roy Hodgson, maar een achillespeesblessure zette een streep door zijn deelname aan het mondiale toernooi.

Bezig met laden …