voetbalzone

‘Ook zonder Van Persie kan Manchester United winnen van Real Madrid’

Thijs Post28 feb 2013, 13:09
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2013, 13:09
Advertentie

In Manchester houdt men de heupblessure van Robin van Persie angstvallig in de gaten. De Nederlander lijkt wel op tijd fit voor het beslissende duel met Real Madrid in de achtste finale van de Champions League en dat geeft Manchester United mogelijk net dat beetje extra om de Spanjaarden uit te schakelen. Toch denkt oud-speler Quinton Fortune dat the Red Devils ook wel kunnen winnen van Real zonder Van Persie.

“Het zal een groot verlies zijn als hij niet speelt, maar het draait om het team”, weet de Zuid-Afrikaan, tussen 1999 en 2006 actief voor de club van manager Sir Alex Ferguson. “Ik denk dat de tijd van Manchester United weer gekomen is. Ze zijn hongerig naar succes”, zegt hij in gesprek met de BBC. Omdat ook Phil Jones niet fit is moet Manchester United het misschien wel doen zonder twee belangrijke spelers.

“Robin is een sleutelspeler en Phil deed het uitstekend in het eerste duel, in Bernabéu (1-1, red.)”, vervolgt Fortune. “Het zal niet makkelijk zijn, maar ik denk dat het Manchester United kan lukken om Real Madrid te verslaan zonder Robin en Phil.”

Bezig met laden …