voetbalzone

'Op deze manier kunnen we alleen dromen van de Champions League'

Daniel Cabot Kerkdijk18 jul 2010, 09:01
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2010, 09:01
Advertentie

Red Bull Salzburg kwam zaterdag in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen SV Kapfenberg. Voor Huub Stevens was de halve misstap een hard gelag. Vorige week liet zijn ploeg in de tweede voorronde van de Champions League tegen HB Torshavn (5-0) zien doelpunten te kunnen maken, maar in Kapfenberg wilde de bal niet in het net.

"In het eerste uur hebben we de wedstrijd gedomineerd en kregen we veel kansen", vertelt Stevens op het digitale thuis van de Mozartclub. "We hebben voldoende spelers in de ploeg die een doelpunt kunnen maken, maar de bal ging er niet in." Gonzalo Zárate en Christoph Leitgeb hadden Salzburg in het eerste bedrijf ruim op voorsprong kunnen zetten, maar faalden in de afwerking

Over het spel van zijn elftal in het laatste half uur van het duel was Stevens minder te spreken. "We hebben de partij om onverklaarbare redenen uit handen gegeven. Als we zo blijven spelen, kunnen we alleen maar dromen van Champions League-deelname." David Mendes da Silva stond negentig minuten in het veld, Simon Cziommer viel na een uur spelen in voor Dusan Svento.

Bezig met laden …