voetbalzone

‘Op dit moment is hij nog van Real Madrid, hij wil hier nog alles geven’

Erik van Dam05 apr 2014, 00:00
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2014, 00:00
Advertentie

Real Madrid haalde zo’n dertien maanden geleden Casemiro binnen. De Koninklijke nam de Braziliaanse middenvelder over van São Paulo en stalde hem bij Real Madrid Castilla in de Segunda División. Van daaruit moest hij zijn weg omhoog proberen te vinden, maar dat is hem sindsdien maar mondjesmaat gelukt. Vorig seizoen deed Casemiro één keer mee in de competitie en dit seizoen was hij zeven keer invaller.

voetbalzone

Ondanks zijn langlopende contract heeft het er alle schijn van dat de vijfvoudig international van Brazilië graag verder kijkt. Op dit moment is de concurrentie immers te groot om veel speeltijd te krijgen in Madrid. Uitwijken naar Italië is een optie: Casemiro is al meermaals gelinkt aan Internazionale en andere Serie A-clubs. Zaakwaarnemer Joseph Lee wacht rustig af of i Nerazzurri in de zomer zullen toeslaan.

“Het is pas april en het is nog wat te vroeg om echt over een transfer te praten”, vindt de zakelijk vertegenwoordiger van Casemiro. “Op dit moment is hij nog van Real Madrid en hij wil hier nog alles geven. Mochten zich ontwikkelingen voordoen, dan gebeurt dat pas in mei of juni”, geeft Lee aan. Carlo Ancelotti gaf de 22-jarige Casemiro dit seizoen alleen basisplaatsen in Copa del Rey-wedstrijden.

Bezig met laden …