voetbalzone

'Op dit moment staat er geen afspraak met Real Madrid gepland'

Daniel Cabot Kerkdijk11 sep 2013, 23:00
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2013, 23:00
Advertentie

Real Madrid maakt zich intern zorgen over de contractuele situatie van Xabi Alonso. Het contract van de middenvelder loopt over minder dan tien maanden af en vooralsnog lijkt het er niet op dat de partijen met elkaar door zullen gaan. Alonso kampt momenteel met een voetblessure en zijn revalidatie geniet voorlopig prioriteit.

/

"Op dit moment is hij geblesseerd en willen we afwachten hoe hij zich herstelt", stelt zaakwaarnemer Iñaki Ibáñez. "Daarna zien we wel. Dat is nu ons standpunt. Op dit moment staat er geen afspraak met Real Madrid gepland." Alonso startte zijn loopbaan bij Real Sociedad en speelde daarna voor Liverpool.

Alonso, 31 jaar, werd deze zomer al met diverse clubs in verband gebracht. De trainerswissel in het Santiago Bernabéu zorgde er naar verluidt voor dat hij nog wilde wachten met een beslissing over zijn toekomst en zodoende resulteerden eerdere gesprekken over een nieuwe verbintenis in niets. Het gerucht gaat dat de Spaans international zich na het WK van volgend jaar zomer aan Real Sociedad wil verbinden.

Bezig met laden …