voetbalzone

‘Op dit moment zie ik nog niet echt dé meerwaarde van hem bij Ajax’

Tim Siekman08 apr 2018, 19:33
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2018, 19:33
Advertentie

Ajax won zondag nipt met 1-0 van Heracles Almelo. De Amsterdammers hadden kansen om meer doelpunten te maken tegen de ploeg van John Stegeman, maar lieten dit na. Ronald de Boer vond Ajax tegenvallen in de Johan Cruijff ArenA: "Als je de statistieken bekijkt, heeft Ajax best wel wat gedaan. Maar het is toch wel een beetje magertjes."

"Aan de 1-0 zat een geur van buitenspel", vervolgt de oud-international van het Nederlands elftal bij FOX Sports. "Hij (David Neres, red.) was dé man bij Ajax, qua gevaarlijkheid. Continu zat hij tussen de linies, maar ook aan de bal was hij gevaarlijk", aldus De Boer, die Klaas-Jan Huntelaar zondag niet goed vond spelen tegen Heracles.

De Boer verwacht echter niet dat de spits volgende week bij de topper PSV gepasseerd gaat worden door trainer Erik ten Hag, ondanks dat Kasper Dolberg weer fit is: "Dat is nog iets te vroeg voor Dolberg. Het is alleen zo dat, als het even niet gaat, Dolberg snel langs de kant staat om in te vallen. Op dit moment zie ik nog niet echt dé meerwaarde van Huntelaar."

Bezig met laden …