voetbalzone

‘Op zijn iPad kijkt hij in bed soms YouTube-filmpjes uit de Feyenoord-tijd’

Erik van Dam02 dec 2015, 07:32
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2015, 07:32
Advertentie

Leroy Fer werd recent gelinkt aan een tijdelijk verblijf bij Feyenoord vanaf de winterstop tot het eind van dit seizoen. Zaakwaarnemer Rob Jansen zei dat de financiële verschillen tussen Engeland en Nederland wel erg groot zijn en hij wist dan ook niet zeker of het er wel van zou komen. Fer zelf lijkt in elk geval erg open te staan voor een hereniging met de Rotterdammers. Hij bewaart zeer goede herinneringen aan Feyenoord.

voetbalzone

De Telegraaf zocht de middenvelder van Queens Park Rangers op in Londen. Hij zegt in een interview met de krant dat Feyenoord nog steeds zijn nummer één club is, al erkent hij dat mensen dat wellicht vreemd vinden klinken. Hij ruilde de club immers in voor FC Twente. “Dat was een keuze in mijn leven, gebaseerd op hoe het toen bij Feyenoord én bij Twente was. Ik had ambities, dacht die daar beter te kunnen realiseren”, licht Fer toe.

Via FC Twente kwam hij terecht bij Norwich City en vervolgens vertrok Fer naar Queens Park Rangers. Zijn vrouw Xenia zegt in de ochtendkrant dat haar man nog altijd verslingerd is aan zijn eerste profclub. “Op zijn iPad kijkt hij in bed soms YouTubefilmpjes uit de tijd dat hij er speelde. Als Dirk Kuyt er drie maakt, zoals pas, staat hij hier in Londen drie keer te juichen in de woonkamer.”

Fer herinnert zich nog dat Ronald Koeman hem graag had behouden voor Feyenoord: de trainer drong erop aan dat Fer zou blijven, maar hij vertrok desondanks naar Enschede. De middenvelder vindt dat de Rotterdamse club het nu weer mooi op de rit heeft en sluit een tijdelijke terugkeer naar De Kuip niet uit. “Zeg nooit ‘nooit’”, aldus Fer.

Bezig met laden …