voetbalzone

Openhartig interview kan Draxler ton kosten: ‘Hij bewandelt verkeerde weg’

Robin Bruggeman06 aug 2016, 10:40
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2016, 10:40
Advertentie

Julian Draxler heeft het na een jaar wel weer gezien bij VfL Wolfsburg en de Duitse EK-ganger liet dat afgelopen week dan ook in niet mis te verstane woorden blijken. Hij vertelde BILD dat hij wil vertrekken naar een Europese topclub en dat die Wölfe hier ook al een tijd van afweten.

/

Datzelfde medium weet nu echter te melden dat Draxlers openhartigheid weleens flink in de papieren kan gaan lopen. Wolfsburg is niet van plan afscheid te nemen van de middenvelder, al lijkt er ook wel enige ruimte voor coulance: “Het is voor ons cruciaal dat we op een punt komen waar we met vertrouwen samen kunnen werken. Het moet niet altijd zo zijn dat er meteen gestraft wordt”, vertelt sportief directeur Klaus Allofs.

De club lijkt er dus voorlopig van af te zien om Draxler een boete op te leggen die op kan lopen tot honderdduizend euro, maar Allofs loste meteen een laatste waarschuwing: “Julian heeft de verkeerde weg gekozen”. De international was vrijdag wel gewoon van de partij op de training bij Wolfsburg en liet zich zelfs even fotograferen door de fans.

Bezig met laden …