voetbalzone

Opgebloeide Amrabat gewild in Premier League: 'Ik wacht rustig af'

Bart Kruyt15 jan 2016, 06:25
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2016, 06:25
Advertentie

Na de Jupiler League, Eredivisie, Süper Lig en Primera División wordt de Premier League mogelijk de volgende competitie waar Nordin Amrabat zijn kunsten gaat vertonen. De aanvaller van Málaga laat aan De Telegraaf weten dat Watford een bod op hem heeft uitgebracht. Málaga heeft dit voorstel afgewezen, maar Amrabat wacht rustig af of Watford nog een nieuwe poging gaat wagen.

voetbalzone

De 28-jarige aanvaller ziet een overstap zitten, maar is zeker niet van plan om iets te gaan forceren. “Ik maak geen ruzie, want ik heb het bij Málaga fantastisch naar mijn zin”, benadrukt hij in De Telegraaf. “De fans dragen me op handen, omdat ik bijna alles speel en ik moet zeggen: het gaat ook goed. Ik merk dat mijn tegenstanders respect voor me hebben.”

Dat is dus ook opgevallen bij Watford, dat zonder succes een eerste bod heeft uitgebracht. “Maar ik heb een clausule in mijn contract dat ik voor acht miljoen euro weg mag. Als Watford dat bedrag betaalt en mij een goede aanbieding doet, gaat de deal misschien wel door. Ik wacht rustig af”, aldus Amrabat, die bij Watford ploeggenoot zou kunnen worden van Nathan Aké en Steven Berghuis. Laatstgenoemde speelt echter nauwelijks en gaf donderdag aan dat hij openstaat voor een verhuur.

Bezig met laden …