voetbalzone

Ophef in Spaanse media: 'Het is het beste om Piqué gewoon te negeren'

Bart Kruyt07 dec 2015, 20:07
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2015, 20:07
Advertentie

Gerard Piqué is zonder twijfel de minst geliefde voetballer in Madrid en omstreken. De verdediger van Barcelona deelt graag een sneer uit aan aartsrivaal Real Madrid en aangezien hij spelers van deze ploeg regelmatig tegenkomt bij het Spaanse nationale elftal, zorgt dat voor behoorlijk wat ophef in de Spaanse media. Piqué kan er alleen maar om lachen.

Woensdagavond stuurde de verdediger een tweet de wereld in na de bekerwedstrijd Cádiz-Real Madrid, met alleen maar lachende emoticons. Piqué reageerde hiermee op het bericht dat de opgestelde Denis Cheryshev eigenlijk geschorst was en dat Real dus uit de Copa del Rey zou worden gezet. Sergio Ramos zou Piqué na afloop hebben gebeld voor tekst en uitleg.

Nacho Fernández, een andere speler van Real, vindt het een beter idee om Piqué maar gewoon te laten gaan. “Iedereen mag zelf weten wat hij of zij schrijft op Twitter”, zei de verdediger maandag op een persconferentie. “Ik zou niet hetzelfde hebben geschreven, maar het is het beste om Piqué gewoon te negeren.”

Bezig met laden …