voetbalzone

Opluchting bij Arsenal: ‘We hebben laten zien die mentaliteit te hebben’

Gijs Freriks02 jan 2016, 19:05
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2016, 19:05
Advertentie

Arsenal speelde zaterdag niet groots tegen Newcastle United, maar won door een doelpunt van Laurent Koscielny wel met 1-0. Arsène Wenger was na afloop dan ook blij met de drie punten, maar niet zozeer met het vertoonde spel van zijn formatie.

voetbalzone

“Het was hard werken, maar daar hebben we ook de mentaliteit voor. We waren niet top en moesten ver gaan, maar hebben laten zien dat we dat kunnen en ik moet zeggen dat we ook tegen een prima ploeg hebben gespeeld. Newcastle is een goed team en blijft niet zo laag staan”, zo vertelde de Franse manager voor de camera van BT Sport.

“Petr Cech heeft ons opnieuw geholpen en op een wel heel overtuigende manier”, deelde Wenger tot slot een compliment uit. Op de vraag of Arsenal zich in de huidige transferperiode snel gaat versterken, antwoordde Wenger ontkennend: “Maar we kijken wel rond.” De kans is groot dat de komst van Mohamed Elneny snel wordt aangekondigd, want FC Basel presenteerde zaterdagavond al een vervanger: Alexander Fransson van IFK Norrköping.

Bezig met laden …