voetbalzone

Opmerkelijk voorstel aan Bayern München: ‘Ruilen met Lewandowski’

Thijs Post18 mrt 2016, 08:23
Laatst bijgewerkt: 18 mrt 2016, 08:23
Advertentie

Ousmane Dembélé werd gezien als een van de grootste talenten ter wereld en de achttienjarige aanvaller wordt in verband gebracht met tal van Europese grootmachten. Met name Bayern München lijkt geïnteresseerd: de Zuid-Duitse topclub heeft naar verluidt al meerdere keren scouts van Frankrijk gestuurd om Dembélé te bekijken.

/

Stade Rennes, de huidige nummer vijf van de Ligue 1, is vooralsnog niet van plan om Dembélé te laten vertrekken. Trainer Rolland Courbis komt met een opmerkelijk voorstel aan Bayern München. “Ik heb ons management gevraagd om te onderzoeken of een ruil tussen Dembélé en Robert Lewandowski mogelijk is”, zo laat Courbis optekenen in de Franse media.

Lewandowski is natuurlijk onhaalbaar voor Rennes, waardoor de coach een transfer dus uit lijkt te sluiten. Courbis vind een huur van Kingsley Coman ook een goed idee. Overigens is Bayern München zeker niet de enige topclub met interesse: ook clubs als Arsenal, Barcelona en Tottenham Hotspur worden genoemd. Daardoor denkt Stade Rennes circa veertig miljoen euro te kunnen vragen.

Bezig met laden …