voetbalzone

Oproep aan Liverpool-fans: 'Kom verkleed als Klopp naar het stadion!'

Bart Kruyt22 sep 2015, 12:42
Laatst bijgewerkt: 22 sep 2015, 12:42
Advertentie

Brendan Rodgers is bezig aan zijn vierde seizoen bij Liverpool, maar het ziet er niet naar uit dat hij de gevallen topclub dit jaar naar een grote prijs kan gidsen. Veel supporters zijn de aanwezigheid van de Noord-Ierse coach zat en vinden het tijd voor actie, nu Jürgen Klopp nog zonder club zit.

voetbalzone

Klopp wordt door een groot deel van de Liverpool-aanhang gezien als de meest geschikte opvolger voor Rodgers en een grote Liverpool-fansite heeft zijn 122.000 volgers op Twitter opgeroepen om aankomende zaterdag, thuis tegen Aston Villa, massaal verkleed als Klopp naar het stadion te komen. Er wordt aan de fans gevraagd om in een trainingsjasje en met een bril en een pet op Anfield te verschijnen.

Liverpool heeft dit seizoen alleen nog maar gewonnen van Stoke City en Bournemouth en verspeelde zondag nog punten in de thuiwedstrijd tegen Norwich City (1-1). Voor veel supporters is de maat nu echt vol en moet Rodgers vervangen worden. Klopp is werkloos sinds zijn vertrek bij Borussia Dortmund; hij werd maandag nog genoemd als mogelijke nieuwe trainer voor Borussia Mönchengladbach, maar daar heeft de coach geen zin in.

Christian Benteke
Het is nog onduidelijk of Christian Benteke zaterdag kan meedoen tegen Villa, zijn oude club. De aanvaller liep tegen Norwich een hamstringblessure op en zal een MRI-scan laten maken. Hiermee hoopt Liverpool meer duidelijkheid te krijgen over de ernst van de kwetsuur.

Bezig met laden …