voetbalzone

Opsteker voor AC Milan: Il Faraone volledig fit voor duel met Ajax

Erik van Dam24 sep 2013, 17:24
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2013, 17:24
Advertentie

AC Milan-trainer Massimiliano Allegri kan volgende week beschikken over Stephan El Shaarawy. De twintig jaar oude spits moest de voorbije wedstrijden toekijken, omdat hij werd gehinderd door een dijbeenblessure. Daarvan is hij nu zo goed als hersteld: hij kan op zeker meedoen in de tweede groepswedstrijd in de Champions League. Milan gaat volgende week op visite bij Ajax.

/

El Shaarawy begon het seizoen als basisspeler in de uitwedstrijd tegen PSV, in de laatste voorronde van de Champions League. Hij scoorde na een kwartier, maar dat was ook direct zijn laatste wapenfeit. In de wedstrijden tegen Hellas Verona, PSV en Cagliari bleef de Egyptisch-Italiaanse aanvaller verstoken van een treffer. Daarna miste hij drie duels op rij voor zijn club.

Il Faraone is nog niet fit genoeg om woensdag mee te doen tegen Bologna, lijkt het. Voor de wedstrijd tegen Sampdoria staat nog een vraagteken achter zijn naam, maar voor de eerste ontmoeting met Ajax kan Allegri weer een beroep doen op El Shaarawy. Mario Balotelli kan dan ook in actie komen; hij mist wel drie competitieduels van i Rossoneri door een rode kaart.

Bezig met laden …