voetbalzone

Opstootje bij FC Utrecht: 'Bezwaarlijk als het nooit zou gebeuren'

Bart Kruyt05 okt 2013, 16:10
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2013, 16:10
Advertentie
/

Ajax speelt zondag thuis tegen FC Utrecht en de spelers van de ploeg van Jan Wouters zijn tot op het bot gemotiveerd. Deze week werd er scherp getraind door Utrecht en donderdag kwam het tot een opstootje tussen Steve De Ridder en Yassin Ayoub, die elkaar in woord en gebaar duidelijk maakten dat zij het oneens met elkaar waren. Jan Wouters vindt het niet erg: sterker nog, hij is er wel bij mee.

De oefenmeester ziet het incident als een teken dat er in ieder geval winnaars in zijn ploeg zitten. Van Wouters mag het dan ook best vaker gebeuren: "Het geeft aan dat de jongens scherp zijn", zegt de coach in het Algemeen Dagblad. "Misschien valt een dergelijk voorval nu wat meer op, omdat het tegenwoordig minder gebeurt. Maar vroeger werd er ook vaak met het mes op de tanden getraind, dat leidde ook tot reacties."

"Ik zou het eerlijk gezegd bezwaarlijk vinden als het nooit zou gebeuren", meent Wouters, die wel benadrukt dat het een probleem wordt als het steeds dezelfde twee spelers zijn die ruzie maken met elkaar: "Maar bij Yassin en Steve is dat niet het geval." De Ridder en Ayoub kwamen daags na het opstootje overigens gezamenlijk het veld op en problemen tussen de twee lijken er verder niet te zijn.

Bezig met laden …