voetbalzone

'Opties WK-ganger Oranje breiden zich uit: ook interesse uit Engeland'

Matthijs van Laar14 aug 2015, 10:14
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2015, 10:14
Advertentie
voetbalzone

Jonathan de Guzmán heeft er weer een optie bij. De naam van de middenvelder werd al genoemd bij Olympique Marseille en Bologna, en volgens The Sun heeft nu ook Premier League-promovendus Bournemouth interesse. De 27-jarige international van het Nederlands elftal mag vertrekken bij Napoli.

De Guzmán heeft nog wel een contract tot de zomer van 2018 bij i Partenopei en voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft dan ook geen zin om de speler zomaar te laten gaan. Bournemouth, dat vorige week het eerste duel ooit op het hoogste niveau in Engeland met 0-1 verloor van Aston Villa, is volgens de boulevardkrant bereid acht miljoen euro op tafel te leggen.

De geboren Canadees maakte vorig jaar nog de overstap van Villarreal naar Napoli en kwam in 36 officiële wedstrijden tot 7 doelpunten en 3 assists. De veertienvoudig international kwam eerder ook nog uit voor Real Mallorca, Swansea City en Feyenoord. Hij was onder meer met Oranje actief op het WK in Brazilië, maar daar verdween hij snel uit de basiself.

Bezig met laden …