voetbalzone

'Opvliegende Pieters staat voor zomertransfer van 4,5 miljoen euro'

Daniel Cabot Kerkdijk02 jun 2013, 00:20
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2013, 00:20
Advertentie

De tabloids claimen dat Erik Pieters ondanks een teleurstellend seizoen nog interesse geniet. Zo schrijft onder meer de Daily Mirror dat de 24-jarige verdediger van PSV de eerste big signing van Mark Hughes bij Stoke City moet worden. De Welshe oefenmeester verbond zich afgelopen week aan the Potters, die zelf een einde hadden gemaakt aan de samenwerking met Tony Pulis.

/

In de optiek van Hughes zou Pieters een versterking voor de defensie van Stoke City zijn. Het prijskaartje van de Oranje-international bedraagt naar verluidt 4,5 miljoen euro. Pieters was eerder dicht bij een transfer naar Newcastle United, maar door blessureleed stond hij maandenlang aan de kant en kon hij een transfer vergeten. Ook door zijn deelname aan het EK in Polen en Oekraïne kon een streep.

Pieters wordt door de tabloids als 'opvliegend' omschreven. Het incident na de rode kaart tegen PEC Zwolle, hij sloeg een ruit in, komt in de Engelse kranten uitgebreid aan bod. De Daily Mirror claimt dat Stoke City de komst van Pieters nog voor het einde van de Azië-trip van het Nederlands elftal afgerond wil hebben. Het contract van Pieters met PSV loopt nog maar een seizoen door.

Bezig met laden …