voetbalzone

‘Opvolger Martino’: ‘Waarom willen jullie alles over mijn contract weten?’

Daniel Cabot Kerkdijk02 mei 2014, 17:42
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2014, 17:42
Advertentie
voetbalzone

Luis Enrique wordt in Spanje gezien als de opvolger van Gerardo Martino bij Barcelona, maar de oefenmeester van Celta de Vigo is de speculaties beu. “Het is geweldig en fantastisch dat jullie alleen maar oog hebben voor mijn toekomst, maar ik leef in het heden en het zijn alleen maar geruchten. Ik richt mij uitsluitend op mijn werk en dat zijn de drie resterende wedstrijden.”

Luis Enrique heeft een verleden als coach van Barcelona B en werd vorig jaar zomer, toen wijlen Tito Vilanova opstapte, al met een terugkeer naar het Camp Nou in verband gebracht. “Berichten over welke club dan ook met een trainer met een doorlopend contract zijn simpelweg geruchten. Daar ga ik niet op reageren”, verzekerde de oud-middenvelder, die ook voor de selectie van AS Roma stond.

Volgens diverse media bevat het contract van Luis Enrique met Celta een afkoopclausule: hij mag voortijdig vertrekken als hij een bedrag van drie miljoen euro overmaakt. “Waarom willen jullie alles over mijn contract weten? Mijn contract is sinds de eerste dag niet veranderd. Ik ga niet mee in jullie spelletje, ik loop al heel wat jaren mee in de voetballerij.”

Bezig met laden …