voetbalzone

Oranje-debutant nog lang niet tevreden: ‘Alleen dan blijf ik bij Oranje’

Yanick Vos10 nov 2016, 10:23
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2016, 10:23
Advertentie
/

Bart Ramselaar maakte woensdagavond zijn debuut voor het Nederlands elftal tegen België (1-1). In de 89ste minuut mocht hij invallen van bondscoach Danny Blind. De middenvelder van PSV hoopt dat het niet bij deze ene invalbeurt blijft. "Maar dit is wel een mooi begin”, klinkt het.

Hoewel Ramselaar maar een paar minuten op het veld stond, kwam hij toch een aantal keer aan de bal. "Ik heb zelfs nog een dribbel kunnen maken. Dat voelde goed”, zei hij na afloop in gesprek met Nusport. “Het is weer een hoogtepunt, nadat ik onlangs ook al mocht debuteren in de Champions League met PSV."

Sinds zijn overstap van FC Utrecht naar PSV gaat het snel met de ontwikkeling van Ramselaar. “Maar ik ben een nuchtere jongen, ik blijf met beide benen op de grond en doe er alles aan om de stijgende lijn door te zetten. Alleen dan blijf ik namelijk bij Oranje. Het mag niet bij een interland blijven”, aldus de middenvelder, die na de wedstrijd het traditionele ‘haasje’ kreeg uit handen van Hans van Breukelen, technisch directeur van de KNVB. “Hij vertelde dat hij me heeft zien debuteren bij FC Utrecht en me gevolgd heeft. Het waren mooie woorden, al moest ik het allemaal vooral zien als een begin. En zo zie ik het ook.”

Bezig met laden …