voetbalzone

Oranje-international terug in Engeland: ‘Maar ik wil graag naar Fenerbahçe’

Demen Bulbul05 jul 2017, 22:15
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2017, 22:15
Advertentie

Het is vooralsnog onduidelijk waar Jeremain Lens aankomend seizoen speelt. De 29-jarige Oranje-international werd de afgelopen voetbaljaargang door Sunderland verhuurd aan Fenerbahçe, maar een hernieuwde samenwerking met de Turkse topclub is vooralsnog ver weg, zo geeft Lens aan.

"Ik lees in de media dat Fenerbahçe op mij aan het wachten is, maar ik heb helemaal geen aanbod gezien waarop ik kan reageren", zegt de rappe aanvaller tegen FOX Sports. Lens was afgelopen seizoen onder Dick Advocaat regelmatig basisspeler bij de Gele Kanaries. In 26 competitiewedstrijden was hij goed voor vier doelpunten en elf assists. "Ik wil graag terug naar Fenerbahçe."

"Maar als zij niet kunnen of niet willen handelen, dan neem ik andere clubs ook serieus", vervolgt hij. "Er is wel wat contact geweest links en rechts, maar nog niets concreet." Een terugkeer naar Nederland ziet de geboren Amsterdammer voorlopig nog niet zitten. "Mijn interesse gaat nu niet uit naar de Eredivisie. Ik wil nog een paar jaar in het buitenland voetballen." Lens heeft nog een contract tot medio 2019 bij Sunderland, dat komend seizoen actief is op het tweede niveau in Engeland.

Bezig met laden …