voetbalzone

Oranje-klant baalt na zege: ‘Ik kan beter dan ik heb laten zien’

Robin Bruggeman14 nov 2016, 08:27
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2016, 08:27
Advertentie

Nederland won zondagavond met 1-3 van Luxemburg, maar het was niet de wedstrijd van Bas Dost. De spits van Sporting Portugal, die als vervanger van de geblesseerde Vincent Janssen aan de aftrap verscheen, kwam niet tot scoren en was na afloop niet te spreken over zijn spel.

/

“Zelf baal ik wel een beetje dat ik niet gescoord heb. Ik kan beter dan wat ik heb laten zien”, laat hij weten aan De Telegraaf. Dost is echter wel te spreken over het resultaat. Oranje neemt drie punten mee uit Luxemburg en dat is het belangrijkste: “Soms heb je wel eens van die wedstrijden waarin je minder ballen krijgt voor de goal. Gelukkig kregen anderen die ballen wel en konden zij het afmaken.”

Dat gevoel overheerst ook bij de rest van de selectie zo geeft hij aan. De internationals zagen Zweden vrijdag al onderuit gaan tegen Frankrijk en wisten dat zij bij een overwinning weer op gelijke hoogte konden komen met de Scandinaviërs: “Drie punten in de tas en snel terug naar huis, dat gevoel overheerst bij iedereen.”

Bezig met laden …