Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-supporters na nederlaag van het Nederlands elftal: ‘Wijnaldum hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje’

Laatste update:

Het Nederlands elftal ging dinsdagavond met 2-3 onderuit tegen Oostenrijk, waardoor de ploeg van Ronald Koeman genoegen moet nemen met de derde plaats in de poule. Door het resultaat is de kans bovendien groot dat Oranje een sterk land treft in de achtste finale, bijvoorbeeld Engeland of België. Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters ging direct na afloop van het duel met Oostenrijk de straat op in Berlijn om de stemming te peilen onder de Oranje-supporters.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijnaldum was in zijn prime al vaker niet dan wel van waarde voor Oranje, nu is het een volledig uitgerangeerde speler die eerder wegloopt van de bal dan een leidersrol pakt. Van Gaal zag dat al in 2021, echter weten we van Koeman dat hij enorm loyaal is aan bepaalde spelers.. feit dat hij werd opgeroepen was al schandalig, want zelfs met een fitte Timber, Koopmeiners, Frenkie en Wieffer had Koeman hem 'gewoon' meegenomen, maar hij staat ook nog als eerste invaller op het formulier. Heeft nu in 3 invalbeurten denk ik 3 keer de bal geraakt. Het welbekende verstoppertje spelen is nu 3x zo erg geworden. Wie Koeman ook mag opvolgen straks, het nooit maar dan ook nooit meer oproepen van Wijnaldum zal prio nummer 1 moeten zijn.

26 juni 2024 om 11:26
0

Het is inderdaad te zot voor woorden dat Wijnaldum maar minuten mag blijven maken. Gek wordt je er van zeg.

26 juni 2024 om 11:35
0

9 succesvolle passes in 3 wedstrijden waarin hij minimaal een half uur speelt. Het is ongelofelijk.

26 juni 2024 om 11:36
0

Ik ben het helemaal met je eens, maar Reijnders was samen met Veerman zo slecht dat ik het inbrengen van Wijnaldum gisteren nog niet zo gek vond. Dat hij er vervolgens (weer) helemaal niets van bakt, moet wel resulteren in nooit meer spelen voor oranje.

26 juni 2024 om 13:41
0

NEClent, mee eens dat Reijnders en Veerman ook helemaal niks brengen op dit toernooi. Maar je hebt ook nog Gravenberch op de bank zitten. Of die jongen het voetballen volledig verleerd na zijn vertrek bij Ajax?

26 juni 2024 om 14:00
0

Ach nog even een maand volhouden. Wijnaldum wordt zelfs door Koeman echt niet meer opgeroepen na dit EK hoor. Zeker niet wanneer de alternatieven gewoon fit zijn.

26 juni 2024 om 15:51
0

Als Koeman na het EK uberhaupt nog bondscoach is.

Als Oranje wederom afgaat in de achtste finakes dan kan het weleens snel einde oefening zijn.

Dan kan een nieuwe bondscoach schoon schip maken en met een frisse selectie aan de WK kwalificatie reeks beginnen.

26 juni 2024 om 19:12
0

Wijnaldum eruit, is niet de enige.
Depay eruit Blind eruit Van Dijk eruit

26 juni 2024 om 20:29
0

Ben geen Wijnaldum fan en 100 eens met z’n balcontacten etc, maar hier een impopulaire mening; NL heeft 3 keer gescoord, toevallig alle 3 goals pas nadat Wijnaldum het veld in kwam?

Stof tot nadenken vanuit Koeman?

26 juni 2024 om 20:40
0

Waar heb je het over? Gakpo scoorde in de 29e minuut de gelijkmaker tegen Polen, toen zat Gini nog gewoon de bank warm te houden.

En gisteren scoorde Gakpo wederom de gelijkmaker, in de 47e minuut. Ook toen zat Gini nog op de bank.

26 juni 2024 om 20:49
0

Excuses! Verkeerde tijdlijn van de wedstrijden gevolgd. Bij 2/4 goals zoals ik nu zie. Of het nu toch aan hem ligt is nu de volle twijfel😅

26 juni 2024 om 21:50
0

Ook al werde al de goals gescoord nadat Wijnaldum erin kwam. Maar wat een bagger antwoord is dat zeg.
Is hetzeldfde als ik zeg “We scoorden toevallig iedere keer als ik naar de wc moest.
Totaal geen onderbouwing

27 juni 2024 om 01:21
0

Enige goal waar Wijnaldum nog tot dusver indirect bij betrokken was, was dat hij bij de 2-1 tegen Polen te ver doorliep en de lijn tussen Ake en Weghorst open bleef. Al was dat meer geluk dan wijsheid.

26 juni 2024 om 21:19
0

Van Gaal had m wel meegenomen waar het niet dat hij zwaar geblesseerd was


Los van mogelijke verklaring
1. dat Koeman een bord voor zijn kop heeft met betrekking tot de kwaliteiten van Wijnaldum,
2. de vermeende verklaring dat Wijnaldum de beste vriend is van Virgil van Dijk,
of 3, tot slot dat hij iets moet weten over Koeman (haha lijkt me overigens wel heel bijzonder)...

beseft Koeman misschien niet dat er heel veel Nederlanders zijn die sinds de oliedomme media optredens van Gini, die gozer gewoon niet meer kunnen luchten. Als iemand niet aanmerkelijk het team beter maakt (wat weer is gebleken na die hopeloze 70 minuten), dan moet je om je goodwill niet te verliezen, daar op een gegeven moment rekening mee houden.

26 juni 2024 om 11:41
0

Jij slaat de spijker op zijn kop. In het verleden zeer gewaardeerde krachten zoals Wijnaldum en Depay zijn door hun woorden en acties de gunfactor van het Nederlandse publiek verloren.

Dat resulteerd in verdeelde energie en dat verlamt deze spelers en het hele elftal.
Je moet daar rekening mee houden bij het selecteren van spelers.

26 juni 2024 om 11:48
0

NECLent. Dat zij toevallig al 5 seizoen geen fatsoenlijk seizoen hebben gehad speelt denk je niet mee in hun huidige prestaties? Het zijn gewoon niet (meer) zulke geweldige spelers die ook nog eens in hun nadagen zitten. Enige wat hun echt verlamt is hun niveau van de afgelopen 5 jaar.

Ik dacht in eerste instantie dat hij erbij is omdat Koeman hem de 100 interlands gunt, maar het lijkt er op Koeman echt een plan heeft met het inbrengen van Wijnaldum. Ik weet alleen niet wat dat plannetje is, want hij valt elke keer weer door de mand.

Vergelden dat onze journalisten dit niet aan hem vragen. Ik ben wel benieuwd eigenlijk.

De enige speler waarvan ik totaal niet begrijp waarom die minuten maakt. Wijnaldum speelt alleen maar verstoppertje. Hij wil de bal niet hebben en als die de bal krijgt is het zo bizar traag hoe die handelt. Hij is altijd onzichtbaar. Ik had niet eens opgemerkt gisteren dat Wijnaldum speelde. Alleen Koeman roept die gozer op terwijl die al sinds 2021 klaar is. Dat hij dan ook nog is als centrale middenvelder mag spelen boven Gravenberch is al helemaal bizar. Maar ja helaas hij is de eerste wissel die Koeman doorvoert helaas.

26 juni 2024 om 21:26
0

Hij speelt toch al z’n hele carrière verstoppertje. Das Phantom op het middenveld, in een dienende rol kon hij mee op het hoogste niveau (2014 en bij Liverpool). Probleem is dat hij bij NL dacht dat hij meer dan een dienende speler was. Nee, bal afpakken, vieze meters maken en dan had hij zijn waarde. Nu heeft hij ook dat loopvermogen niet meer. Al moet ik zeggen, liever hem dan Veerman

We wachten op een cliche dat iemand zegt hij is mee voor de kleedkamer.
Of misschien profiteert Koeman wel mee van het salaris van Wijnaldum.

Wijnaldum is gewoon een toffe kerel en die heb je gewoon nodig in een team, dat die inmiddels niet zo goed meer is, maakt niet uit voor het nederlandse vriendenteam. Gezelligheid boven prestaties mensen!

26 juni 2024 om 12:52
0

Exact. Als ze verliezen dan zijn ze vooralsnog vrienden voor het leven dankzij de gezelligheid van Wijnaldum.

27 juni 2024 om 02:27
0

Een borreltje in de rust moet toch kunnen.

Na de volgende wedstrijd, die wss door de logica van Koeman verloren gaat worden, hoop ik dat Koeman vertrekt of daarmee wordt geholpen. Wat een incompetent figuur.

Wordt het niet tijd dat er iemand binnen de KNVB opstaat en Koeman op straat zet )per direct). De onkunde, vriendjespolitiek en slappe wedstrijdmentaliteit van Oranje moeten door broken worden en dat begint bij de coach.
Maar nee hoor : er zal wel weer geëvalueerd worden met als gevolg dat de bobo’s (en daar reken ik Koeman ook toe) elkaars straatje weer schoon zullen vegen.

26 juni 2024 om 12:15
0

Dat zou Nigel de Jong moeten zijn. Ik moet toegeven dat Koeman het aardig deed in zijn eerste periode, maar hij profiteerde toen ook van een selectie dat toen op zijn best was. Volgens mij was Memphis bij OL goed op dreef, wonnen Virgil en Wijnaldum de CL en waren spelers als Frenkie, De Ligt en Blind spelers bij het beste Ajax in jaren.
Maar inmiddels ben ik wel klaar met Koeman. Hij vindt vriendschappen onderhouden belangrijker dan de resultaten en spel van Oranje en gezien de selectie moet je echt veel beter kunnen voetballen dan dit. Waarom een Wijnaldum die nauwelijks heeft gespeeld sinds zijn vertrek bij Liverpool (3-4 jaar geleden) er nog bij is en ook nog zowat de eerste invaller is, weet niemand.

Peter Bosz naar voren schuiven, momenteel de beste coach die je zou kunnen polsen en haalbaar is. Anders een buitenlandse coach.

26 juni 2024 om 15:25
0

Ik stel voor dat we in de shirts van China gaan spelen en het volkslied van Hongarije gebruiken. Ik bedoel als we dan toch een buitenlandse coach nemen, dan kunnen we dit net zo goed doen.

26 juni 2024 om 16:40
0

Laat Peter maar gewoon lekker bij ons in Eindhoven hoor
Je suggestie is overigens niet zo gek. Alle drie de (in mijn ogen gewenste) opties zijn bezet. Niet in volgorde maar opgesomd:
Peter Bosz
Erik Ten Hag
Arne Slot

Er moet echt wel meer uit dit team te halen zijn.

26 juni 2024 om 12:51
0

'per direct' zelfs? Kom op zeg, dat zou nergens op slaan. Als Koeman aanstaande weekend niet wint, dan zie ik wel gebeuren dat hij vertrekt. Moet je natuurlijk wel weer een betere opvolger hebben. Hebben wel die wel? (slot is bezet. Ten Hag misschien als hij toch ontslagen gaat worden als het weer fout gaat. Van den Brom als Vitesse failliet gaat? Wie weet.)

Ook weer de schuld van Wijnaldum gister haha. Die gozer deed meer goed dan Veerman en Reijnders gisteren. Alsnog niet veel hoor, maar dat ie nu kop van jut ks slaat nergens op.

26 juni 2024 om 15:55
0

Gisteren mag je verwijten aan Veerman, Reijnders, Schouten en de hele rechterkant.

Het halve elftal dus.

26 juni 2024 om 17:47
0

Ik vond Van Dijk en zelfs Aké ook niet sterk. Alleen Gakpo en Simons een (krappe) voldoende.

26 juni 2024 om 22:03
0

Eens Migi, maar pas wel op. Je zegt namelijk dat Van Dijk niet goed was. En dat mag niet in NL

26 juni 2024 om 20:18
0

Hij deed minder fout. Dat is iets heel anders

27 juni 2024 om 07:10
0

Je doet snel minder fout als je nooit om de bal vraagt.

27 juni 2024 om 13:09
0

Migi je kan weinig fout doen als je niks doet.

Tuurlijk vind ik ook heel veel spelers niet goed of goed genoeg maar waarom moeten Nederlanders dan altijd zo negatief en respectloos spreken over deze spelers. Je kan toch ook gewoon zeggen " ik vind hem niet goed genoeg voor dit team, hij had een slechte dag, er zijn betere spelers etc."

26 juni 2024 om 16:10
0

Emotionele en gefrustreerde reacties met alcohol op. Ja dan kun je inderdaad wel genuanceerde reacties verwachten.

26 juni 2024 om 18:47
0

Het heeft veel meer met onze cultuur te maken. Daar gaan ze in veel Scandinavische landen anders mee om.

26 juni 2024 om 21:29
0

We hebben inderdaad een wat we noemen platte maatschappij. Waar iedereen maar denkt dat ze het beter weten. In Duitsland luistert men gewoon naar de baas. In NL weet men het beter

27 juni 2024 om 14:08
0

En in het verenigd koninkrijk, oost en zuid europa zijn ze weer veel emotioneler wat betreft uitspraken. Zo verschillen culturen en vallen wij redelijk in het midden

26 juni 2024 om 20:33
0

Ook ik vind dat het na dit ek wel klaar is in het Nederlands elftal met Wijnaldum. Maar waarom wordt er zo naar over deze gozer gesproken. Wat heeft hij echt misdaan om zo denigrerend en respectloos over hem te praten. Hij is door Koeman geselecteerd, klaar punt, accepteren. Na dit ek bedankt Gini en het ga je goed. Al dat gejank zo onnodig….

Wijnaldum is een goede voor in de kleedkamer.

Laat hem daar dan ook.

Wijnaldum is geen Ronaldinho, een belangrijke teamspeler maar geen dirigent die het spel bepaalt of met een weergaloze actie beslissend is.
Een type Kuyt, hardwerkend, minimaal een 6 en nooit een 9.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren