voetbalzone

Oscar weigert terugreis met spelersbus en loopt naar huis

Thijs Post03 mrt 2014, 15:10
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2014, 15:10
Advertentie

Wie met de auto van Craven Cottage (het stadion van Fulham) naar Stamford Bridge (Chelsea) reist zit, afhankelijk van het verkeer, niet lang in de auto. De afstand tussen beide stadions is nog geen drie kilometer en er zijn spelers van Chelsea die een appartement hebben dat om de hoek bij het stadion van Fulham ligt. Het leidde zaterdag tot een opmerkelijk tafereel na de ontmoeting tussen Fulham en Chelsea (1-3).

voetbalzone

De spelersbus van Chelsea reed voor om de selectie van the Blues terug naar huis te brengen, maar Oscar weigerde de lift. “Dit is de eerste keer dat ik dit meemaak in de Premier League”, schreef journalist Andy Burton van Sky Sports op Twitter. “Ik heb net gezien dat Oscar de officials vertelde dat hij de bus niet in wilde. Hij ging wel lopen naar huis.”

Overigens is Oscar niet de eerste speler ooit die op eigen vervoer is vertrokken van Craven Cottage. Adel Taarabt deed in 2011 als speler van Queens Park Rangers hetzelfde, al vertrok de Marokkaan destijds al tijdens de wedstrijd. Hij zat op de tribune en ging, toen zijn ploeg tegen een kansloze 4-0 achterstand aankeek, alvast met de stadsbus naar huis.

Bezig met laden …