voetbalzone

Ouaddou wacht niet langer op nieuwe bondscoach en stopt bij Marokko

Bart Kruyt18 feb 2010, 11:27
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2010, 11:27
Advertentie

Abdeslam Ouaddou heeft besloten om een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten. De Marokkaanse verdediger van AS Nancy wil zich op zijn club gaan richten, maar baalt ook van de onrust bij het Afrikaanse land. “Als we nu een nieuwe bondscoach hadden gehad, was ik misschien wél doorgegaan”, deelde de ongeduldige Ouaddou nog een sneer uit.

De 31-jarige Marokkaan was een belangrijke international, maar houdt het nu voor gezien. “Ik heb ruim tachtig interlands gespeeld en vier keer deelgenomen aan de Afrika Cup. Dat was een enorme eer", zei de verdediger. “Als iemand als Jean Tigana of Luis Fernandez gestrikt was als trainer van de nationale ploeg, was ik misschien wél doorgegaan.”

Ouaddou speelt momenteel bij de club waar hij zijn loopbaan ook begon: Nancy. Na twee eerste jaren in Frankrijk vertrok hij naar Fulham, waarna hij via Stade Rennes, Olympiakos Piraeus en Valenciennes terugkeerde bij Nancy. Daar is hij nu een vaste waarde. Ouaddou speelde op 11 oktober 2008 zijn laatste interland voor Marokko.

Bezig met laden …