voetbalzone

Oud-Ajacied is benieuwd: 'Denk dat ze het in hun broek doen in kleedkamer'

Daniel Cabot Kerkdijk12 mrt 2016, 15:47
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2016, 15:47
Advertentie
/

Benni McCarthy ziet veel overeenkomsten tussen het FC Porto dat in 2004 de Champions League won, waar hij zelf deel van uitmaakte, en Leicester City. De oud-speler van onder meer Ajax zou maar wat graag willen dat the Foxes het tot het einde vol weten te houden, al denkt hij wel dat de druk steeds meer toe begint te nemen

“Ze zullen dolblij zijn in de kleedkamer, maar ze voelen de druk natuurlijk ook”, vertelt McCarthy aan Omnisport. “Het lijkt wel alsof iedereen het er nu over heeft: ‘Wordt dit de grootste verrassing in de geschiedenis van de Premier League?’. Als speler kun je dit soort dingen niet negeren. Ik denk dat ze het in hun broek doen in de kleedkamer, maar ze zullen ook verrukt zijn.”

McCarthy denkt wel dat the Foxes, net als het FC Porto van José Mourinho, voor een stunt kunnen zorgen: “Ik zie veel overeenkomsten met wat Ranieri in Leicester heeft gedaan. Het is geweldig, ze hebben niets meer om voor te vrezen en ze moeten van het positieve uitgaan. Met z’n tienen tegen Arsenal verloren ze pas in de allerlaatste seconde, terwijl ze er drie maakten in het Etihad Stadium tegen Manchester City. Ik vind dat ze het verdienen om de Premier League te winnen en het is geweldig voor het voetbal dat teams dit soort dingen kunnen doen”, sluit hij af.

Bezig met laden …