voetbalzone

Oud-doelwit Manchester United en Arsenal op proef bij Telstar

Erik van Dam18 nov 2010, 13:20
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2010, 13:20
Advertentie

Rabiu Ibrahim is sinds deze week op proef bij Telstar, zo meldt RTVNH donderdag. De negentienjarige aanvallende middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Sporting Lissabon, maar mag zich middels een stage bewijzen bij de club uit de Jupiler League. “Hij kwam via zijn zaakwaarnemer aanwaaien. Ik weet echt niet hoe het kan dat hij hier terecht komt”, zegt trainer Jan Poortvliet.

Ibrahim kwam uit voor de Nigeriaanse jeugdelftallen tot zeventien en twintig jaar. Met eerstgenoemde lichting won hij het Afrikaans kampioenschap en de wereldtitel. De middenvelder dwong door zijn goede spel een contract af bij Sporting Lissabon. Ook stond hij in de belangstelling van clubs als Manchester United en Arsenal, zo laat het regionale medium weten.

De Nigeriaans jeugdinternational is op het moment transfervrij en kan dus zonder bijkomende kosten worden vastgelegd door de club uit Velsen-Zuid. Telstar staat op de vijftiende plaats in de eerste divisie, op vijf punten van nummer laatst Fortuna Sittard.

Bezig met laden …