voetbalzone

Oud-PSV’er Ronaldo: ‘Op 31 december 2011 houd ik ermee op’

Matthijs van Laar22 feb 2010, 16:12
Laatst bijgewerkt: 22 feb 2010, 16:12
Advertentie

Ronaldo heeft tijdens een persconferentie zijn afscheid als profvoetballer aangekondigd. De aanvaller van Corinthians zal aan het eind van 2011 zijn carrière beëindigen. De 33-jarige speler verlengde onlangs zijn contract bij de Braziliaanse club voor twee jaar. “Ik heb mijn contract recent verlengd en het zal tevens mijn laatste profcontract zijn”, benadrukt de oud-PSV’er.

/

Ronaldo speelt sinds vorig jaar weer in zijn vaderland en heeft na zijn rentree veertien doelpunten gemaakt in 22 wedstrijden. De voormalig Wereldvoetballer van het Jaar kende in zijn carrière veel blessureleed en hoopt zijn loopbaan toch mooi af te sluiten.“Ik ga nog alles geven voor Corinthians en hoop in dit shirt nog een mooie prijs te winnen”, besloot de Braziliaan.

Overigens heeft de 97-voudig international de hoop op het WK niet opgegeven. Eerder deze maand gaf hij aan nog altijd beschikbaar te zijn voor bondscoach Dunga. Of het tot een selectie komt, kon de aanvaller niet vertellen. “Als ik nog voor de nationale ploeg wil spelen, moet ik beter worden. Als de coach me dan oproept, zal ik me volledig geven.”

Bezig met laden …