voetbalzone

Oud-spits Roda JC al voor tweede keer dit seizoen op straat gezet in België

Peter Nusselder03 jan 2013, 13:23
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2013, 13:23
Advertentie

Het nieuwe jaar is niet goed begonnen voor Bob Peeters; de Belgische oefenmeester is op straat gezet door AA Gent, dat hem twee maanden geleden pas aanstelde. Het is voor de oud-spits van onder meer Roda JC Kerkrade en Vitesse geen best seizoen; eerder ontsloeg Cercle Brugge hem al.

/

De hekkensluiter van de Belgische competitie stuurde de 38-jarige trainer eind oktober de laan uit, maar niet lang daarna kon Peeters terecht in Gent. Als opvolger van Trond Sollied slaagde de dertienvoudig Belgisch international er echter evenmin in om de ploeg aan de praat te krijgen. Gent-voorzitter Ivan De Witte laat weten dat zijn club snel op zoek gaat naar een nieuwe coach, de derde van deze jaargang.

“We hebben al wat opties”, vertelt de preses aan Sporza. “We hopen de zaak heel snel af te ronden zodat de nieuwe coach nog mee kan op de winterstage.” Peeters, die zijn actieve loopbaan als voetballer begon en eindigde bij Lierse SK en na zijn periode in Nederland ook nog uitkwam voor Millwall en Racing Genk, startte zijn trainerscarrière in 2009 bij de beloften van AA Gent, waarna hij Cercle onder zijn hoede nam.

Bezig met laden …