voetbalzone

‘Over biedingen van minder dan twintig miljoen euro praat ik niet eens'

Daniel Cabot Kerkdijk23 jul 2015, 11:25
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2015, 11:25
Advertentie

De verwachting is dat Chelsea en Atlético Madrid donderdag de transfer van Filipe Luis wereldkundig zullen maken. De club uit Londen heeft Abdul Rahman Baba op het oog als vervanger van de Braziliaanse linksback. De 21-jarige Ghanees international staat sinds vorig jaar zomer onder contract bij FC Augsburg en wordt door diverse clubs begeerd.

voetbalzone

Chelsea heeft concurrentie van naar verluidt Juventus, Manchester City en AS Roma. Diverse media in Engeland en Duitsland verzekeren dat Baba voor een bedrag van achttien miljoen euro de overstap van Augsburg naar Chelsea zal maken. “We hebben de miljoenen voor Baba niet nodig”, zo countert voorzitter Jonas Hoffmann echter. “We hebben een goed team en ik ben ervan overtuigd dat Baba zijn goede prestaties bij ons zal voortzetten.”

“Waarom we Baba willen behouden? Omdat ik een fan van Augsburg ben”, benadrukt Hoffman. “Ik vind het belangrijker om, met een biertje in mijn hand, Augsburg te zien winnen dan meer geld op de bankrekening te hebben staan. Biedingen van minder dan twintig miljoen euro zijn het vermelden niet waard. Daar praat ik niet over.” Baba heeft nog een contract tot de zomer van 2019.

Bezig met laden …