voetbalzone

Overbodige Amrabat verlaat Galatasaray snel voor Spanje

Erik van Dam27 jan 2014, 16:21
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2014, 16:21
Advertentie

Nordin Amrabat is op weg van Galatasaray naar Málaga. De 26-jarige aanvaller zal de rest van dit seizoen verhuurd worden aan los Bermellones, zo stellen diverse bronnen in Turkije en Spanje. Amrabat is in Istanbul bezig aan zijn tweede seizoen, maar komt niet veel aan bod onder Roberto Mancini. Na dit seizoen keert hij in principe terug bij Galatasaray, waar hij dan nog een tweejarig contract heeft.

voetbalzone

Amrabat moet Málaga gaan helpen degradatie te ontlopen. Het team van Bernd Schuster staat momenteel zestiende in de Spaanse competitie, tien punten vóór hekkensluiter Real Betis maar slechts vijf punten vóór Rayo Vallecano, de nummer voorlaatst. Mounir El Hamdaoui staat eveneens onder contract bij Málaga; hem kent Amrabat van het Marokkaanse nationale elftal.

Amrabat begon zijn loopbaan bij SV Huizen en speelde daar tot zijn negentiende; via FC Omniworld en VVV-Venlo kwam hij terecht bij PSV. Aan het begin van zijn derde seizoen in Eindhoven haalde Kayserispor hem op. Amrabat deed het goed bij de Turken en werd vervolgens aangetrokken door Galatasaray.

Bezig met laden …