voetbalzone

Overbodige Manolev keert met onduidelijkheid terug in selectie PSV

Erik van Dam27 jun 2013, 18:06
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2013, 18:06
Advertentie

Stanislav Manolev keert over enkele dagen terug in de spelersgroep van PSV. De 27-jarige vleugelverdediger van Bulgaarse komaf is al een jaar overbodig in Eindhoven. PSV lichtte een jaar geleden echter de optie in zijn contract, in de hoop hem vervolgens te kunnen verkopen. Dat lukte niet, maar Fulham wilde hem wel huren vanaf de winterstop. Daar blijven zat er echter niet in.

/

Manolev zal maandag derhalve weer aansluiten bij de selectie, die nu onder leiding staat van Phillip Cocu. Net als zijn voorganger Dick Advocaat ziet ook de nieuwe trainer geen meerwaarde in Manolev, die dus overbodig blijft bij de club. In 2009 nam PSV de back over van Litex Lovech; sindsdien speelde hij 76 competitieduels in de Eredivisie.

In het shirt van Fulham was hij goed voor vijf wedstrijden in de Premier League. Martin Jol koos er echter voor hem niet in Londen te houden, iets dat PSV wel had gehoopt. Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigt donderdag aan het Eindhovens Dagblad dat Manolev gewoon aansluit op de eerste training, maandag.

Bezig met laden …