voetbalzone

Overmars opnieuw in gesprek met Heerenveen over Assaidi

Bart Kruyt07 aug 2012, 22:30
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2012, 22:30
Advertentie

Ajax is serieus bezig met de komst van Oussama Assaidi. De landskampioen had zondag al contact met de speler zelf en dinsdag heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars opnieuw met een delegatie van sc Heerenveen gesproken. Volgens Voetbal International is de kans groot dat Ajax en Heerenveen elkaar wel zullen gaan vinden in een transfersom voor Assaidi.

/

Vooralsnog is het echter nog niet tot een akkoord gekomen. Ajax vindt de combinatie tussen de transfersom en het salaris van Assaidi vooralsnog te gortig en probeert zodoende nog iets van de prijs af te krijgen. Dat terwijl Assaidi een minder salaris vraagt dan wat hij eerder eiste van Spartak Moskou en Galatasaray. De linksbuiten groeide op in Amsterdam en ziet een transfer naar de club uit zijn geboortestad zeker zitten.

Eerder deze zomer had Ajax nog belangstelling in een andere vleugelspeler van Heerenveen: Luciano Narsingh. De pijlsnelle rechtsbuiten koos echter voor een transfer naar PSV en vervolgens kwam Ajax bij de 23-jarige Assaidi. De Marokkaans international heeft bij Heerenveen nog een eenjarig contract en zijn werkgever heeft VVV-aanvaller Yanic Wildschut op het oog als vervanger.

Bezig met laden …