voetbalzone

Overmars praat met geïnteresseerde clubs over overbodig Ajax-duo

Bart Kruyt19 jun 2013, 09:10
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2013, 09:10
Advertentie

Geoffrey Castillion en Jody Lukoki lijken geen toekomst meer te hebben bij Ajax. De aanvallers hoeven voor het aankomende seizoen niet op (veel) speelminuten te rekenen en mogen daarom vertrekken. Voor Lukoki is belangstelling uit binnen- en buitenland en Panathinaikos, waar Yannis Anastasiou de hoofdtrainer wordt, heeft zich in Amsterdam gemeld voor Castillion.

/

De 22-jarige centrumaanvaller werd in de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan RKC Waalwijk en Heracles Almelo en heeft nog een contract voor een jaar bij Ajax. De Amsterdammers willen daarom wel een transfersom ontvangen: Marc Overmars laat aan Voetbal International weten dat Panathinaikos heeft gevraagd of Castillion transfervrij kan worden overgenomen, maar daar zal geen sprake van zijn.

De twintigjarige Lukoki staat in de belangstelling van sc Heerenveen, PEC Zwolle, Heracles Almelo en ADO Den Haag en ook een club uit Rusland heeft zich volgens Overmars gemeld. "De ene club wil hem kopen, de andere wil hem huren. Beide opties zijn voor ons bespreekbaar", zegt de directeur voetbalzaken. Het contract van Lukoki in Amsterdam loopt nog twee jaar door.

Bezig met laden …