voetbalzone

Overmars verwacht actie in de zomer: 'Er moet extra kwaliteit bij'

Bart Kruyt28 apr 2014, 07:45
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2014, 07:45
Advertentie

Ajax stelde zondag het vierde kampioenschap op rij veilig en is onder Frank de Boer de alleenheerser in de Eredivisie. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zit echter niet stil: hij weet dat het elftal versterkt moet worden als Ajax ook in Europa succes wil hebben en is dus druk op zoek naar mogelijke aanwinsten. Hij verwacht actie op de zomerse transfermarkt.

voetbalzone

Ajax heeft zich al verzekerd van de komst van Richairo Zivkovic, die wordt overgenomen van FC Groningen, maar wil nog een spits en een nieuwe rechtsbuiten kopen. "We weten wat we moeten verbeteren en dat ziet er goed uit", zegt Overmars in De Telegraaf. "Er moet extra kwaliteit bij. We moeten heel veel mensen hebben die wedstrijden kunnen beslissen."

"Er zal na Zivkovic heus wel een of twee spelers gekocht worden. Wat we willen (spits en buitenspeler, red.), is intern al lang bekend", aldus Overmars, die het onzin vindt dat het huidige team 'het slechtste Ajax' ooit wordt genoemd. Hij wijst erop dat de ploeg van De Boer zo'n zestig wedstrijden heeft gespeeld, maar slechts een paar keer door de ondergrens is gezakt.

Bezig met laden …