voetbalzone

‘Overstuur door het mislopen van Liverpool? Nee, wel een beetje boos’

Thijs Post04 feb 2014, 18:30
Laatst bijgewerkt: 04 feb 2014, 18:30
Advertentie

Yevhen Konoplyanka van Dnipro Dnipropetrovsk leek in januari naar Liverpool te verhuizen, maar een transfer naar de Premier League vond toch geen doorgang. Konoplyanka vindt het jammer dat de overgang naar Liverpool is afgeketst. “Overstuur? Absoluut niet! Maar als ik eerlijk ben wel een beetje boos”, klinkt het.

voetbalzone

“Het leven gaat door”, legt de Oekraïner uit in de Engelse media. “Ik moet het zien als een slaap. Ik ben wakker geworden en moet weer door, maar ik blijf zoeken naar die droom. Ik hoop dat het goed uitpakt.” Konoplyanka denkt niet dat het mislopen van een transfer van invloed is op zijn prestaties. “Integendeel. We spelen met Dnipro tegen Tottenham Hotspur in de Europa League, dat is een van de beste clubs van de Premier League. We gaan ervoor, ik wil mijn beste spel laten zien.”

Er wordt gefluisterd dat Liverpool in de zomer een nieuwe poging gaat doen voor Konoplyanka, maar als het aan de 24-jarige middenvelder zelf ligt gaat hij liever naar Spanje. “Als ik zou mogen kiezen dat ga ik voor Barcelona of Real Madrid, ik wil de Champions League winnen. Het ligt echter niet alleen aan mij”, klinkt het.

Bezig met laden …