voetbalzone

Overtoom debuteert: 'De jongens weten niet wat Heracles is'

Bart Kruyt26 mei 2012, 21:30
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2012, 21:30
Advertentie

Willy Overtoom heeft zijn eerste minuten voor het nationale elftal van Kameroen achter de rug. De middenvelder van Heracles Almelo mocht zaterdagmiddag in de tweede helft invallen in de oefenwedstrijd tegen Guinee, maar werd nog nauwelijks in het spel betrokken. Kameroen won wel, met 2-1, maar Overtoom hoopt in zijn volgende interland wat meer te kunnen laten zien.

"Ik ben natuurlijk blij dat ik heb gespeeld, maar had wel iets meer bij het spel betrokken willen worden", vertelt Overtoom aan Voetbal International. "De volgende keer wil ik meer indruk maken, maar ik moet ook nog wennen aan de groep. Het is een relaxt team, met spelers van mijn leeftijd, maar ze zijn wel al een tijdje bij elkaar."

"De jongens weten niet wat Heracles Almelo is, maar ik moet het op het veld laten zien", vervolgt Overtoom, die mede hierdoor in de zomer naar een grotere club hoopt te kunnen verhuizen. "Bij een andere club kan ik me beter ontwikkelen, dus het zou mooi zijn als dat dit jaar gebeurt", aldus de middenvelder, die door Heracles bij de amateurs van Hollandia werd weggeplukt.

Bezig met laden …