voetbalzone

Overtuigde Dembélé: 'Ik kan veel creativiteit brengen, ik kan alles'

Bart Kruyt27 aug 2010, 11:13
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2010, 11:13
Advertentie

Moussa Dembélé lijkt nu al zijn weg bij Fulham helemaal gevonden te hebben. De aanvaller, die onlangs voor drie jaar overkwam van AZ, deed het afgelopen week in duel met laagvlieger Port Vale (6-0) om de Carling Cup uitstekend en wist zelfs een doelpuntje mee te pikken. Met name de wisselwerking met Bobby Zamora verliep naar eigen zeggen naar behoren.

/

“Ik vind het heel erg leuk om met Bobby samen te spelen”, zo laat de Belgisch international vrijdag weten tegenover SkySports. “Hij praat veel met mij en tegen Port Vale kon je zien dat wij elkaar voorin heel goed kunnen vinden. Ik houd ervan om in een tweetal voorin te spelen, waarin je combinaties met elkaar kunt maken. We hebben tot op heden laten zien dat dit goed gaat komen, aangezien ik hier nog maar een week ben.”

“De kwaliteit van Bobby is het maken van doelpunten en ik kan hem helpen nog meer doelpunten te maken”, zo vervolgt Dembélé. “Ik kan zelf ook doelpunten maken, maar daar zal ik me niet op gaan concentreren. Ik wil gewoon mijn eigen spelletje blijven spelen en juist door dat te doen kan ik Bobby helpen. Ik kan veel creativiteit brengen. Ik kan alles. Ik heb het vermogen om een wedstrijd te beslissen, maar wij hebben veel spelers die dat kunnen. Ik wil alleen niet al teveel druk op mijn schouders leggen, ik weet alleen dat ik het kan.”

Bezig met laden …