voetbalzone

Owen verwacht in komende weken voldoende te gaan spelen

Bart Kruyt23 sep 2010, 17:04
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2010, 17:04
Advertentie

Michael Owen ontkent dat hij uit is op een vertrek bij Manchester United. De aanvaller klaagde onlangs nog over gebrek aan speelminuten, maar denkt dat dit snel goed zal komen. “Nu de Champions League en de League Cup ook nog eens zijn begonnen, zal iedere speler wel aan zijn minuten komen”, zei Owen.

/

De aanvaller toonde zich woensdagavond scherp tegen Scunthorpe United, door twee keer te scoren in de 2-5 overwinning. “Het was een vreemde start van het seizoen”, zei Owen. “We speelden een paar weekenden achter elkaar en daarna kwam de interlandbreak, dus het was logisch dat de manager vasthield aan zijn eerste elftal. Maar nu krijgen we veel meer wedstrijden in een korte periode en dus zal iedereen wel gaan spelen.”

Owen weet dat hij vooral veel minuten in de Carling Cup kan maken en hoopt dit toernooi dan ook maar te winnen. “Ik heb deze beker nu drie keer gewonnen en Manchester United won de trofee natuurlijk de laatste twee jaar. Als ik naar de andere resultaten kijk, dan liggen er al een paar grote teams uit (Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool, red.). Dat is dus erg gunstig voor ons”, aldus Boy Wonder.

Bezig met laden …