voetbalzone

Oxford-middenvelder krijgt lachers op de hand met bizarre ‘blessure’

Erik van Dam29 okt 2012, 11:54
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2012, 11:54
Advertentie

Adam Chapman staat sinds afgelopen weekend in Engeland bekend als een echte bikkel. De 23-jarige middenvelder van Oxford United speelde zaterdag negentig minuten mee tegen Wycombe Wanderers, een duel dat eindigde in een 1-3 zege. Achteraf bezien is Chapman door de pijngrens gegaan, want de avond voor het duel liep hij een pijnlijke ‘blessure’ op, zo onthulde zijn trainer.

Chapman gaf vrijdagavond zijn baby een fles melk, waarbij hij per ongeluk een deel van de te warme voeding over zichzelf morste. Met een verbrande tepel spoedde hij zich naar een lokaal ziekenhuis, alwaar de Noord-Ier verzorgd wordt en opgelapt. Trainer Chris Wilder van League Two-club Oxford United zegt tegen BBC Radio Oxford dat hij het voorval bizar vindt. “Dit was echt een nieuwe blessure voor me.”

“Ik hoop dat het hem in de toekomst beter vergaat”, vervolgt de coach met een knipoog. “Ik stond zaterdag op tijd op en kreeg een sms’je van onze fysio, Andy Lord. Er stond in: Adam Chapman heeft, goede vader dat hij is, gisteravond melk voor zijn baby klaargemaakt. Maar bij het schudden van de fles goot hij melk over zichzelf heen, de dop zat er niet goed op. Hij heeft zijn tepel behoorlijk verbrand.

Bezig met laden …