voetbalzone

Paciencia: 'Normaal gesproken verliezen we van Arsenal'

Bart Kruyt14 sep 2010, 21:04
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2010, 21:04
Advertentie

Sporting Braga maakt zich op voor haar debuut in de Champions League. De Portugezen wisten zich in de laatste voorronde knap langs Sevilla te knokken en hopen woensdagavond tegen Arsenal opnieuw voor een verrassing te kunnen zorgen. “Normaal gesproken verliezen we, maar laten we hopen dat we iets historisch kunnen neerzetten”, zei Domingos Paciencia.

De coach van Braga mist doelman Quim, die pas in het nieuwe kalenderjaar weer in actie zal komen, maar kan verder beschikken over een complete selectie. “Arsenal is niet te vergelijken met andere Engelse ploegen, omdat ze veel technischer zijn”, zei Paciencia op de persconferentie. “Het is een genot om naar Arsenal te kijken, net als naar Barcelona. Maar we hopen het goed te kunnen doen.”

Volgens Paciencia is het belangrijk dat zijn spelers in zichzelf geloven: “Als we hard werken en ons best doen, maken we een kans op een goed resultaat. De verschillen tussen Braga en Arsenal zijn natuurlijk wel groot: zij zijn gewend om op dit niveau te spelen, terwijl wij debuteren. Maar we moeten geloven dat we op ieder moment kunnen scoren.”

Bezig met laden …