voetbalzone

Paixão laat al dansend geslachtsdeel zien en verwijdert post meteen

Mart Oude Nijeweeme28 okt 2023, 09:55
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:25
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Op Instagram zijn vrijdag korte tijd beelden te zien geweest van een naakte Igor Paixão. De aanvaller van Feyenoord filmde zijn geslachtsdeel terwijl hij al dansend voor de spiegel stond. De video is inmiddels verwijderd.

Hoe het pijnlijke misverstand heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk wilde Paixão iemand een privé-bericht sturen en drukte hij per ongeluk op de verkeerde knop. De video werd enkele minuten na plaatsing meteen verwijderd.

Op de video is te zien hoe de voetballer al dansend voor de spiegel staat, wanneer hij zichzelf staat te filmen. Op de achtergrond is een liedje te horen. Feyenoord werkt naar verluidt op de achtergrond aan het beperken van de schade voor Paixão. Zo rapporteert de club accounts die de video delen.

Op X leiden de beelden tot hilariteit en ongeloof. "Dit is vast niet wat Slot bedoelde met swingen. Dit is de verkeerde Braziliaanse samba", schrijft iemand. Een ander: "Ieder zijn ding, maar ik zou een Champions League-overwinning op een andere manier vieren."

Paixão begon deze week in de basis tegen Lazio en werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald. De aanvaller is onder trainer Arne Slot steevast verzekerd van een basisplaats. Tot dusver trof hij drie keer doel dit seizoen, waaronder in de gewonnen Klassieker tegen Ajax.

Bezig met laden …