voetbalzone

Panathinaikos positief over Ten Cate

07 jun 2008, 23:09
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2008, 23:09
Advertentie
Henk ten Cate is dicht bij een akkoord met Panathinaikos. Dat zei Costas Antoniou, technisch directeur van de Griekse club, zaterdag tegen Griekse media. De werkloze Amsterdammer moet in Athene de opvolger worden van de Portugees José Peseiro.

"We hebben een gesprek gehad met Ten Cate, hij is een van de belangrijkste kandidaten voor de positie van hoofdtrainer'', vertelde Antoniou. "We hopen binnenkort een beslissing te kunnen nemen, meer kan ik er niet over zeggen."

Panathinaikos is op zoek naar een nieuwe trainer omdat Peseiro verrassend opstapte na het bereiken van de Champions League via de play-offs. Er doken berichten op dat Michael Laudrup hem zou vervangen, maar de interesse in de inmiddels opgestapte coach van Getafe nam af vanwege diens buitensporige financiële voorwaarden.

Ten Cate (52) moest eind vorige maand het veld ruimen bij Chelsea. De voormalige trainer van onder meer Ajax en NAC Breda vormde afgelopen seizoen samen met Steve Clarke en hoofdtrainer Avram Grant de technische staf op Stamford Bridge.
Bezig met laden …