voetbalzone

‘Paniek is zo’n groot woord, daar houd ik niet van’

Erik van Dam26 jan 2013, 09:45
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2013, 09:45
Advertentie

Wout Brama probeert zondag met FC Twente de koppositie te behouden. De Enschedeërs gingen vorige week PSV voorbij als nummer één van Nederland en strijden zondag op vijandelijke bodem tegen Feyenoord. Brama weet dat de Rotterdammers bijna onklopbaar zijn in hun eigen stadion en de middenvelder rekent dan ook op een lastige wedstrijd. Dat zegt hij in gesprek met RTV Oost.

/

“Het is wel zo dat Feyenoord in eigen huis al een jaar ongeslagen is”, stelt Brama. “Ze hebben een heel goed team met veel internationals en een heel goede spits. Ook op het middenveld loopt genoeg kwaliteit en aan de buitenkant zijn ze ook gevaarlijk, dus ik vind het een heel goede ploeg. Alleen we gaan wel voor de winst naar Rotterdam.” In november won FC Twente op eigen veld met 3-0 van Feyenoord na goals van Nacer Chadli, Luc Castaignos en Dusan Tadic.

Mocht niet nu niet lukken te winnen, dan gaat het voor de tweede week op rij ‘fout’ voor de Tukkers. Na de winterstop begon men immers met een teleurstellende 0-0 tegen RKC Waalwijk. Brama verzekert iedereen er echter van dat er geen paniek uitbreekt bij een negatief resultaat in De Kuip, zondag. “Paniek is zo'n groot woord, daar houd ik niet zo van. Dat is in mijn ogen heel zelden hier vertoond.”

Bezig met laden …