voetbalzone

Pantelic gaat bij Olympiakos weer samenwerken met Rommedahl

Bart Kruyt20 aug 2010, 20:17
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2010, 20:17
Advertentie

Marko Pantelic zal binnenkort herenigd worden met Dennis Rommedahl. De Serviër, die het afgelopen seizoen zijn doelpunten voor Ajax maakte, zal de komende twee jaar namelijk de clubkleuren van het Griekse Olympiakos gaan verdedigen. Dit maakt de officiële website van de club uit Piraeus bekend.

/

De 31-jarige spits kon het in een eerder stadium niet met Ajax eens worden over een nieuw contract en moest zodoende op zoek naar een nieuwe werkgever. Die heeft hij nu gevonden in de Griekse topclub. Het afgelopen seizoen heeft Pantelic het in dienst van de Amsterdammers zeker niet onverdienstelijk gedaan: in 25 competitieduels wist hij zestien keer het net te vinden.

Nu zal de Servisch international dus in Griekenland zijn geld gaan verdienen. Hij is niet de eerste zomeraankoop van Olympiakos, aangezien de club zich deze zomer al uiterst actief toonde op de transfermarkt en naast Rommedahl ook onder meer Albert Riera van Liverpool haalde. Naar verluidt wil trainer Ernesto Valverde ook de verdedigende middenvelder Moises Hurtardo van het Spaanse Espanyol nog inlijven.

Bezig met laden …